Б2Б

Подходът при изграждане на брандове и уеб сайтове при Бизнес за Бизнеса (Б2Б) е много по-различен от изграждането на стандартни корпоративни уеб сайтове или електронни магазини таргетиращи крайни клиенти. Има цял набор от критерии и цели, които гарантират пробиването на висококонкурентен пазар.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Днес адаптивният дизайн стои в основата на сайтовете. Възможността функционалността да се запази, използвайки различни по вид и размер устройства е ключова, особено при намаляващия дял на десктоп браузърите и превесът към мобилни устройства. Ние имаме богат опит в изработката на дизайн удовлетворяващ всяко устройство без загуба на функционалността.

Б2Б PPC (pay-per-click)

SEO е ораничният и креативен дял от дигиталният маркетинг, докато PPC е частта при която се заплаща за реклама. Със съобразено използване и на двата дяла, ние можем да ви помогнем да изпъкнете пред конкуренцията, като оптимизираме разходите ви. Ние сме сертифицирани партньори на Bing Ads и Google AdWords, с опит и в социалните мрежи.

Маркетинг за търсачки

Не пренебрегвайте социалните медии! Това е най-бързият начин да превърнете неизвестният си бранд в обичан и търсен продукт. Позволява ви да се сближите с клентите си, докато се развивате и осъвършенствате. Ние можем да предложим иновативни и резултатни кампании, за да помогнем да се позиционирате на точното място.

Социален маркетинг

Социалните медии са най-бързият начин да се свържете с клиентите си независимо кои са те и къде се намират. Ние ще ви предложим адекватни и модерни кампании съобразени с вашите бранд идеи и концепции. През 2017 година 71% от интернет потребителите използват социалните медии. Това не е процент, който може да бъде лесно игнориран.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Работа тип Б2Б

Уебсайтовете тип Бизнес към Бизнес са неотменна част от която и да е индустрия. Без тях няма как да съществува моделът Бизнес към Клиент. Въпреки, че границата е почни изчезнала благодарение на онлайн продавачите, Б2Б предприятията са процъфтяваща сфера, където може да оставите отпечатъка си.

Б2Б УЕБ ДИЗАЙН

Има компетентен и просто красив уеб дизайн, а ние знаем разликата.

Уеб дизайнът не е просто съвкупност от изчистени форми и изображения с висока резолюция. Става дума за създаване на решение за сложен проблем по прост начин.

Б2Б моделът изисква покриване на множество функции, като в същото време изглежда модерно и семпло без да отклонява потребителите от основната бизнес идея. Този микс се постига трудно, но ние притежаваме нужните качества и опит, за да успеем да направим.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Може да притежавате най-добре изглеждащият и функционален уебсайт на света, но без дигитаен маркетинг никой няма да го види

Днес, най-ефективният начин да достигнете вашите клиенти и да поставите продукта си в тяхнот полезрение е чрез дигитален маркетинг. Без помощта на качествени SEO, PPC и социални маркетинг кампании, само ограничавате потенциалът си.

Това, което е нужно, е мощен единен подход, обхващащ всички основни основи на индустрията. От оптимизяция на търсещи, която ви изкарва от далечната двадесет и втора страница на Google резултатите до PPC кампания помагащи да фокусирате маркетинговата си стратегия, а в същото време използвате социалнит медии, които усъвършенстват вашата марка и ви сближават с клиентите ви. Ние ще ви помогнем да получите заслуженото признание.

Б2Б Разработване

Уеб разработката е задължителна за всяка Б2Б компания. Това е процес на изграждане и проектиране на успешно цифрово пространство за вашия бизнес. Успешното уеб развитие за Б2Б не само ви помага да се откроите от останалите си конкуренти, но и разказва историята на вашата марка. Той също така позволява на вашите клиенти да разглеждат лесно вашите продукти и услуги. Те могат да научат повече за вашия бизнес, да прочетат съдържанието ви и най-важното – да направят покупки.