МАРКЕТИНГ ЗА БЪРЗООБОРОТНИ СТОКИ

Иновативния, оригинален маркетинг е от решаващо значение за бързооборотни потребителски стоки, защото те имат основно роля в ежедневието на всеки съвременен човек. В такава силноконкуретна среда, всичко което Ви дава преднина пред конкурентите има огромна разлика.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Адаптивният уебсайт е динамичен, гъвкав и е съобразен с развитието на технологиите и интернет. Къде и как най-често браузвате? За някой от нас е класическият стационарен компютър или лаптоп, но за голям брой потребители мобилните телефони са не заменими. Именно заради това е изключително важно сайтовете да са построени на база адаптивен дизайн.

Бранд идентичност

С изключение на още няколко индустрии освен тази, изграждането на добре познат бранд с атрактивни опаковки и цени е най-важното тук. Създаването и развитието на марка способна да размести и изпъкне пред вече утвърдените такива е една от нашите специалности. Ние ще представим концепции за това как най-добре бихме позиционирали даден продукт и чрез каква стратегия бихме достигнали желаните резултати.

Маркетинг на търсачките

Широко познатият модел при търсачките – Ако не сте на първа страница не сте никъде – важи с пълна сила и тук. Благодарение на натрупаният опит, ние можем да идентифицираме нуждите на определената ниша и да изградим всичко нужно от освнови на SEO в структурата на сайта, до най-добре планираната кампания за ключови думи (AdWords).

Социални медии

Също като адаптивният дизайн, социалните медиини канали са най-бързият и ефикасен начин да достигнете то вашите потребители, без значение кои и къде са те. Ние ще помогнем в изграждането на модерна и атрактивна кампания, съобразена с вашата бранд идентичност и идеали. През 2017г. делът на потребителите в социалните медии е 71%. Това не е процент, който да бъде подминат с лека ръка.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Бързооборотни стоки

Когато говорим за навлизане в цветната и богата ниша на бързооборотните стоки, нямате право на грешка. Иновативният дизайн и модерният подход към клиентите, както и всички инструменти на маркетинга е добре да бъдат на ваше разположение. Адаптивният дизайн и дигиталната реклама ще помогнат за да успеете в тази индустрия.

Б2Б МАГАЗИНИ

Сайтове съобразени с клиентите.

Сайтовете бизнес-към-бизнес са далеч от обикновените онлайн магазинчета. Трябва да рекламирате продукт пред бизнеса, който разполага със солидни знания, огромни бюджети и малко време за бавен и неприветлив дизайн и функционалност.

Имате нужда от мощен и модерен бранд, с фокус върху избраната индустрия в комбинация с изчистен и футуристичен естетичен дизайн. За ваш късмет, това е нашата сила!

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Дигиталният маркетинг е естествената еволюция на традиционната реклама

Когато говорим за най-успешните и авторитетни сайтове в днешно време, много от тях имат нещо общо – мощна и адекватна стратегия за дигитален маркетинг.

Чрез използването на комбинация от оптимизация на търсещите машини, социални медии и техники при платените търсения, ние ще помогнем да създатеде модерният маркетингов план позволяващ достигането точно на вашите настоящи и потенциални клиенти.

УЕБ ДИЗАЙН

Специализираният и нишов дизайн са отделни категории

Създаването на изчистен и модерен сайт, който да отговаря на всички критери за Б2Б среда е предизвикателство, но благодарения на богат опит в областта, определено можем да кажем, че ще се справим.

Нашите Б2Б сайтове притежават прекрасна визия, мощни функционалности, като в същото време са подготвени и лесно адаптируеми за бъдещи промени.

БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

Бранд идентичността е основа в бързооборотните стоки

Бранд идентичността не е проста задача. Тя трябва да е адекватна и унифицирана в сайт дизайн, продуктови опаковки, социални медии и дигитален маркетинг. Имате нужда от хомогенен подход, който да гарантира, че вашите идеи и концепции винаги са представени в най-добрата и точна светлина.

Ние знаем всичко за това как да създадем правилното уеб присъствие концентрирано върху Вашият бранд.