ФИНАНСОВА Индустрия

Когато стане въпрос за фокусирания, технически и движен от цифри финансов свят, Вие имате нужда от уеб присъствие, което рефлектира на това. Създаването на ангажиращи, интуитивни и технически функционални финансови сайтове и маркетинг кампании е нашата сила.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Няма как да пренебрегнете адаптивният дизайн. Фактът е, че използването на настолните компютри рязко намалява, докато мобилните устройства продължават да заемат все по-голям дял. Вие имате нужда от сайт, който да е в унисон в тази тенденция. Ние ще построим сайт с атрактивен дизайн на платформа, която харесвате.

Бранд идентичност

Идентичността на марката е с огромно значение във всички индустрии. Няма как да не изградите бранд, който да се харесва на хората и да събира нови клиенти и да оцелеете в онлайн пазара пълен с конкуренти. Ние ще вложим усилия да разберем всички Ваши нужди и идеи и да ги резлизираме, така че да се представите в най-добрата си светина.

Маркетинг на търсачките

Няма бизнес, който да желае неговият топ сайт, в който са вложили солидни средства да се рее из задните страници на Google. Нашата практика с нишови индустрии показва, че благодарение на изготвените SEO стратегии, Вашият бизнес ще е на топ позиции в резултатите.

Социални медии

В дигиталният маркетинг, ключът към успеха се крие в унифицираният подход. Имате нужда от SEO, платена реклама (PPC), но имате нужда и от социални медии. Именно те са най-бързият начин да се представите директно пред потребителте, като спомагат и при изграждането и промотирането на всеки бранд. Ние ще помогнем в изграждането на стратегия, даваща резултати достоини за Вас и Вашият бизнес.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Финансова сфера

В конкурентният онлайн свят на финансовата индустрия, Вие имате нужда от уеб сайт, привличащ клиентите с предизвикателен, изчистен и естетичен дизайн. Комбинирайте това с функционалност и топ дигитален маркетинг – това е микс за победители!

УЕБ ДИЗАЙН

Дизайн за нищовите пазари си е отделна категория, за щастие ние имаме опит

За да бъде атрактивен Вашият сайт, той трябва да включва микс от няколко неща. Трябва да е праволинеен и лесен за употреба, както и стилен и изчистен.

Ние ще помогнем с изработката на технически оптимизиран сайт с лесен за използване интерфейс криещ в себе си сложна функционалност, като в същото време изглежда фантастично. Повярвайте ни, ние сме го правили и преди!

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Качественият дигитален маркетинг е единственият начин да успеете онлайн

Без да имате качествен дигитален маркетинг, Вашият бизнес уеб сайт ще страда от липса на клиенти и внимание. Ние ще осигурим унифицирана стратегия обхащаща всички канали, влючваща разнообразие от методологии, за да успеем да подберем и привлечем точните клиенти.

Дигиталната маркетинг кампания, включваща в себе си всичко от социални медии, през оптимизация за търсещи машини до платена PPC реклама. Това е нещото което ще направим за Вас, така че едновременно да описва бранд идентичността и завпюва топ позиции в Google.