Хранителна Индустрия

Хранително-вкусовата индустрия в по-голямата си част е силно конкуретна. На пазара има големи брандове със сериозно онлайн присъствие и големи маркетинг бюджети, както и многобройни малки конкуренти. Ние може да ви помогнем да направите своето място в тази ниша.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Факт е, че все по-малко хора вече използват настолният си компютър за сърфиране, особено когато става дума за продукти и области като хранителната. Рецептите вече не се принтират. Хората ги намират на мобилните си утройства и ги пренася в кухнята, за да следват указанията. Вашият сайт трябва да може да се адаптира към тези нужди. Ние ще създадем дизайн, който да изглежда зашеметяващо независимо от устройството на което се разглежда.

Бранд идентичност

Когато става дума за сайтове и индустрии, един от най-важните спекти е добрада бранд идентичност. Хората стават все по взискателни към хранителните продукти, които консумират и това е причината да имате нужда от бранд, който да вдъхва доверие и предразполага клиентите към покупка. С единен поход в сайтовете, социалните медии и дигиталният маркетинг ще Ви помогнем да създадете идентичността на марката, от която се нуждаете.

Маркетинг на търсачките

Не можете просто да имате страхотен уеб сайт и невероятно съдържание или продукти. Това не е главната улица, на която хората се разхождат и просто да ви видят. Трябва маркетинг за търсещите машини, за да ви насочим към върха на резултатите от търсенето с Google и да сте сигурни, че хората, които проявяват интерес, ще ви видят. Ще оптимизираме уебсайта Ви от самото начало, като същевременно ви помагаме да усъвършенствате постоянна стратегия за ключови думи, за да ви помогне да запазите първото място.

Социални медии

Маркетинга в социалните медии може да бъде изключително полезен, когато става дума за изграждане на бранд идентичността. Той свързва директно марката Ви с потребителя, а с правилната стратегия може да се постигнат перфектни резултати.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Хранително-вкусова промишленост

Системите за доставка започват да настигат темпото на онлайн търговците, което предразполага онлайн ръстовете да конкурират тези на конвенционалните магазини от преди години. Ние можем да помогнем в изграждането на сайт, който не само се съревновава с останалите, но и излиза в топ позиции.

УЕБ ДИЗАЙН

Хората желаят нещо здравословно, стилно и грабващо, а ние можем да го създадем

Имате нужда от сайт насочен към храната, покриващ всички изисквания и функциналности, като в същото време да е семпъл и лесен за употреба.

За щастие това е нещо в което сме много добри. Ние ще помогнем в създаването на уеб сайт, който да привлича точните клиенти и да им предлага гладко и приятно преживяване, докато пазаруват. Това е критерият за добър дизайн.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Без дигитален маркетинг клиентите няма да ви забележат

Дигиталният маркетинг позволява фокусиране на рекламата в точнят момент и точната аудитория. За разлика от конвенциналната реклама тук резултатите са три пъти по точни, а усилията и разходите значително по-малки.

Ние ще изградим кампания включваща в себе си всички инструменти като SEO, платени реклами и социални медии. Това непременно ще доведе до топ позиции във вече наситения с конкуренти пазар.