НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Недвижимите имоти са голям бизнес, но онлайн това означава голяма конкуренция. За да успеете в света на недвижимите имоти, Ви трябва онлайн присъствие и подходяща онлайн стратегия, която да ви открои от плявата, за да получите признанието и авторитета, от който се нуждае Вашия бизнес, за да процъфтява.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Когато потенциален клиент влезе в сайта ви, той трябва да може да го навигира лесно и бързо да достига до това, което търси. Ако потребителят ползва смартфон, а сайтът не се адаптира към размера и особеностите на екрана, това води до затруднение в търсенето и достигането на желаната информация. Което означава, че потребителят ще премине бързо към следващата опция. Тук в помощ идва адаптивният дизайн. Ще ви изградим иновативен, модерен сайт, който изглежда ефектно на всяко устройство.

Бранд идентичност

В имотния сектор има едно нещо, което е крайно съществено и то е бранд идентичността. Вашият бизнес трябва да излъчва приятелско отношение, точност и преди всичко компетенстност. Ще ви помогнем да изградите единен подход (обхващащ социалните мрежи, дигиталния маркетинг и вашия уеб сайт), който ще ви осигури бранд идентичност, която ще ви отличи от конкуренцията.

Маркетинг на търсачките

Друг критичен елемент, от който наистина се нуждаете е маркетинг за търсачки. Вашият бизнес трябва да се класира на предните позиции при търсене в Гугъл. Класиране по-надолу или на следваща страница означава загуби. Ще използваме SEO техники при изграждането на вашия сайт, след това ще създадем ефикасна дългосрочна стратегия за ключовите думи, и всичко това с цел да се класирате на първо място и да останете на него.

Социални медии

Маркетингът в социалните мрежи може да направи чудеса за изграждането на бранд идентичност, но силата му не е само в това. Ще създадем стратегия за иновативна и уникална маркетингова кампания, която ще ви позволи да използвате социалните мрежи в пълен капацитет и по този начин да изградите мощно и ангажиращо онлайн присъствие.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Проекти в сферата на Недвижимите имоти

Имотният бизнес може да бъде много печеливш, но голяма част от успеха се базира на разпознаваемост и авторитет. Вие трябва да станете тези, към които хората да се обръщат при нужда. Ние ще ви помогнем да постигнете точно това.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Класическата реклама е скъпа и изумително неефективна, дигиталният маркетинг не е

Няма абсолютно никакъв смисъл да имате уеб сайт, ако не използвате възможностите, които предлага дигиталния маркетинг. Без него не може да се надявате да създадете трафик и бранд идентичност, която да ви разграничи от конкуренцията.

Ще ви помогнем да създадете стратегия, която обхваща всички елементи на дигиталния маркетинг – от SEO, през социален маркетинг, до PPC, за да изведете бизнеса си до позицията, която заслужава. Клиентите трябва да бъдат привлечени към вашия сайт. Това става с изграждане на подходящата бранд идентичност и дигитален маркетинг.

УЕБ ДИЗАЙН

Вие трябва да сте изкусни, приветливи и професионални. Ще ви помогнем да постигнете това

Функцията на вашия уеб сайт е да пресъздаде всички позитиви, свързани с вашите услуги, без да изглежда аматьорски, претенциозен или фалшив. Сайтът трябва да е дружелюбен и леснодостъпен за потребителя, но професионален и квалифициран. Как може да стане това?

С качествен дизайн. Трябва ви сайт, който изглежда фантастично, функционира ефективно и е лесен за работа. А под повърхността е изграден перфектно технически. Точно такъв сайт ще създадем за вас.