Оптимизация за търсачки (SEO)

Резултати, не просто “кликове”

google-premier-partner2023

Какво Получавате

SEO Одит

Започваме с провеждането на подробна техническа оценка на вашия уебсайт за да идентифицираме потенциалните проблеми и дефицити свързани със сканирането на търсещите машини, ползваемостта и достъпността. Цялостният анализ, който правим позволява да разберем каква е причината за недобрите резултати и дава възможност да заздрвавим слабите страни, като същевременно модернизираме и изчистваме цялостно функционалността на сайта.

Проучване на ключови думи

Когато става въпрос за истински, органичен SEO успех, трябва да разберете, че вашият уебсайт не може да бъде сред първите резултати при търсене без адекватна стратегия за ключовите думи. Това изисква пълно разбиране на вашата индустрия и следване на стратегически баланс между long и short tail ключови думи. Чрез тази тактика, ние гарантираме подобряване на авторитета и увеличаване на трафика към домейна.

Подобряване коефициента на превръщане (CRO)

За да получим най-добрите възможни резултати от съществуващия трафик, ние изучаваме процеса, през който преминава купувачът – от посещаването на уебсайта до фактическата покупка. След това правим проучване за ключови думи, които да рационализират целия този процес, поставяйки вашия уебсайт, услуга и продукти на предна позиция в съзнанието на клиента.

Link Building

Чрез стратегически off-site link building инициативи, кампаниите които осъществяваме подобряват класирането по ключови думи, дават тласък на органичния трафик и осигуряват възвръщаемост на инвестицията. Нашият подход към link building-а е базиран на най-добрите white-hat практики. Използваме качествено и уместно съдържание, за да си осигурим трафик, без нечестни трикове.

Разширете бизнеса си заедно с нас

Предизвикай статуквото

Най-големият плюс на SEO-то е, че предоставя лесно измерими резултати. Това го отличава от конвенционалната реклама.

SEO предоставя измерими данни. Това ви позволява да следите вашата инвестиция и да подобрите вашия подход, превръщайки го в мощна стратегия, гарантираща едновременно добри непосредствени и дългосрочни резултати.

Нашият SEO процес

Подобряване на класирането

Ако вашият уебсайт не е на първата страница с резултати при търсене, той все едно не съществува. По-голямата част от търсещите никога не стигат до следващите страници с резултати след първата. Поради тази причина, ние работим за да осигурим органичното класиране на вашия сайт сред първите позиции.

Повече трафик

Ще осигурим трафика, от който се нуждае вашият сайт за да бъде успешен, чрез подобряване на класирането му в търсачки, видимостта му и таргетиране на ключовите думи.

По-висока възвръщаемост на инвестицията

За разлика от традиционните форми на реклама, SEO е измерим и може да предложи необходимите статистически данни, показващи реалната възвръщаемост на направената инвестиция. Ще таргетираме и оформим вашата SEO стратегия по начин, който ще осигури по-високия трафик, необходим за функционирането и развитието на вашия бранд.

Keyword-1

Проучване на ключовите думи

В центъра на всяка добра SEO стратегия е проучването на ключовите думи. Без добре подбрани ключови думи, вашият уебсайт няма шанс да бъде класиран на предна позиция. И не става въпрос само за използване на очевидните ключови думи, свързани директно с вашия бранд и индустрията, в която оперирате.
Не може да се надявате да постигнете нивата на класиране, авторитет и трафик, необходими за вашия растеж, без необходимото изучаване и проучване на различните ключови думи, комбинации и ниши в рамките на вашия бизнес.

Анализ на конкуренцията

Най-добрата отправна точка, от която може да започнете, когато сте решили да превземете дадена бизнес ниша е вашата конкуренция. Като изучавате какво правят правилно и къде грешат, както и техните силни и слаби страни, може да изградите мощна кампания, която да “изстреля” уебсайта ви на върха, сред доказаните играчи.

Анализираме вашата конкуренция с амбицията да ви доведем до върха. Чрез изучаване на работещите практики, ние ще изградим стратегия, която ще “отвее” вашите конкуренти.

Comparison-2
Analytics-1

Анализ

В центъра на всяка добра SEO стратегия е проучването на ключовите думи. Без добре подбрани ключови думи, вашият уебсайт няма шанс да бъде класиран на предна позиция. И не става въпрос само за използване на очевидните ключови думи, свързани директно с вашия бранд и индустрията, в която оперирате.
Не може да се надявате да постигнете нивата на класиране, авторитет и трафик, необходими за вашия растеж, без необходимото изучаване и проучване на различните ключови думи, комбинации и ниши в рамките на вашия бизнес.

Стратегия за разработване на съдържание

Една от най-важните части на всяка SEO стратегия е съдържанието. Няма как един уебсайт да има задоволително представяне без актуално, достоверно и качествено съдържание. Качественото съдържание разделя истинските лидери в индустрията от останалата конкуренция.

Висококачественото съдържание трябва да създава реална стойност онлайн и да я прави видима за търсачките.

Целта е да накарате хората да искат да посетят сайта ви и да покажете ясно, че вашият бранд наистина разбира от какво имат нужда хората и какво желаят.

ContentStrategy
VoiceSearch

Мобилно & гласово търсене

Мнозинството от хората днес сърфират в интернет през техните мобилни устройства. Затова никой онлайн бизнес не може да си позволи да има уебсайт неоптимизиран за мобилни устройства.

Това не е важно само за вашите клиенти, но и за търсещите машини, които взимат под внимание мобилната оптимизация на сайта при организирането на резултатите при търсене.

Подобна е и ситуацията при гласовото търсене. Без подходяща оптимизация за гласово търсене, вие ще пропуснете голяма част от потенциалния трафик и клиенти, като в същото време ще давате сигнал към търсачките, че сте изостанали от съвременното развитие.

Ние даваме приоритет едновременно на оптимизацията за мобилно и гласово търсене, за да бъдем сигурни, че вие ще генерирате максимално количество трафик.

Кампания за изграждане на линкове (Link Building)

Към цялостната SEO стратегия, ние добавяме и мощни Link Building кампании. Link Building-ът е друга важна съставна част на SEO пъзела, която добавя стойност и авторитет към вашия уебсайт. Това става чрез използването на авторитетни сайтове, които препращат към вашия и гарантират за него.

LinkBuilding

Доклад за класирането

Мониторингът е жизненоважен за успешната SEO стратегия. Затова изготвяме месечни доклади за класирането и ключовите думи, за да бъдем сигурни, че нашият подход води към постигане на резултати, обвързани със заложените цели.

При наличието на толкова много методи за рекламиране е лесно да загубиш фокуса върху крайната цел. С предоставянето на месечни доклади, ние целим да избегнем точно този момент. Ще държим вашата SEO стратегия и кампания ‘’прицелени’’ в правилната посока, гарантирайки, че вашите инвестиции в дигитален маркетинг ще продължат да се отплащат.