КРАСОТА & МОДА

Красота & мода e събирателно за голям брой от ниши, които ще стават все “по-пренаселени”. С правилното онлайн присъствие, подкрепено от солидна дигитална маркетинг стратегия, може да пробиете през тълпата, и да позициорате вашата марка или продукт на централно място, точно пред потребителя.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Бранд идентичност

Бизнесът на красотата и модата са пренаситени с продукти и марки, зради това може проникването в тази индустрия да е трудно. Създаването на запомнящо се и оригинално присъствие на марката във всичките ви онлайн бизнеси е начин да се уверите, че вашите клиенти са ви запомнили и да насърчите лоялността към марката.

Нуждаете се от подход, който подсилва марката във всеки един момент в онлайн присъствието ви. Разбирането и идентичността на марката може бързо да ви отличи от конкуренцията.

Адаптивен дизайн

Днес много по-малък процент от интернет потребителите търсят традиционните настолни или лаптоп компютри. Огромна част от потребителите използват предимно мобилни устройства. Адаптивният дизайн цели да гарантира, че сайтът Ви изглежда фантастично независимо от устойството на което е зареден. Без скрити трикове, просто перфектно работещ и изглеждащ уеб сайт.

Маркетинг за търсачки

Когато става въпрос за изграждане на уеб сайт, не е достатъчно да имаме перфектен уеб сайт, солидна марка и страхотен продукт. Трябва да сте достъпни и за съжаление, ако сте на страница тридесет и две в Google, това е невъзможно. Тук се включваме ние с оптимизация на търсещите машини и маркетинг стратегиите. Ние ще оптимизираме сайта Ви и ще създадем устойчива стратегия и план за ключови думи, за да постигнете и запазите топ позициите си.

Социален маркетинг

Маркетинга в социалните медии може да бъде абсолютна божествена идея за всеки бизнес в красотата и модната индустрия. Медии като Pinterest и Instagram обвързани с красивоо и естетичното са на Ваше разположение, за да помогнат да придобиете преднина. Ще помогнем да разработите и реализирате перфектната маркетингова кампания в социалните медии, която ви позволява да насочите и да достигнете точната демографска аудитория.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Красота & Мода

Красотата и модата са масивна индустрия на стойност над $ 265 млрд., считано от 2017 г. Има огромен потенциал, но с това идва и огромна конкуренция. За да успеете, имате нужда от сайт, който засенчва конкуренцията и от мощен дигитален маркетингов план.

УЕБ ДИЗАЙН

Когато говорим за индустрията на красота и мода, не е достатъчно да имате красив продукт и идея. Трябва да ги представите по красив и естетичен начин.

За тази цел се нуждаете от сайт, който да притежава функционалност, както и да бъде изчистен, модерен и поразителен. Ние сме създали множество сайтове, със заложен в тях баланс между функционалност, зашеметяваща визия и лек футуристичен привкус. Това е рецептата за безупречен сайт, насочен към бъдещето.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Дигиталният маркетинг представя вашият продукт и промотира вашият бранд пред хората, които имате реален интерес. За разлика от традиционният маркетинг в дигиталният инвестициите в реклама са ефективни и таргетирани. Той е до три пъти по-точен и ефикасен в сравнение с конвенционалните рекламни методи.

Чрез ефективно и проактивно насочване към правилната демографска аудитория можете да очаквате реални резултати от дигиталния маркетинг. От оптимизация на търсещи машини през платени релкамни кампании до прецизно таргетиране и превръщане на потенциални с реални клиенти, нашите кампании ще помогнат да доминирате вече наситеният пазар.