МАЛЪК БИЗНЕС

За всеки малък бизнес е от съществено значение за развитието и растежа да има солиден уеб сайт. Сериозното онлайн присъствие ще ви разграничи от конкуренцията в иначе наситения пазар. Ние ще Ви помогнем да постигнете мечтата си.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Адаптивен дизайн

Сайтовете трябва да еволюират, адапират и да се развиват спрямо времето. Все повече и повече хора сърфират през телефоните и таблетите си и вашият сайт трябв да се води от това. Адаптивният дизайн означава, че потребителите ще получат максимално бързо и лесно пълното съдържание на страниците ви без да има риск нещо да се изчезне.

Бранд идентичност

Като малък бизнес най-доброто за вас е добрата репутация и огромна част от това е бранд идентичността. Идеята за перфектния бранд не е трудна. Трудността идва от това да създадете хомогенност в сайта, социалните медии, дигиталният маркетинг и брандирането. За щастие ние сме специалисти в това!

Маркетинг за търсачки

Съществуват милиони сайтове листнати в Google и останаите търсачки. Без маркетинг на търсещите машини, вие ще сте просто поредният такъв, заточени на страница двадесет и пет. Дигиталният маркетинг може да изкара на челни позиции при определени търсения и това е безценно. Ние ще ви издигнем до първа страница с комбинация от SEO и стратегия за ключови думи, разработени специално за вашият бизнес.

Социален маркетинг

Използвайки правилно социалните медийни канали, можете да придобиете представа за демографията на клиентите, да повишите осведомеността за марката и да проведете всички кампании, предназначени да ви поставят в центъра на избрания от Вас бранш. Социалният медиен маркетинг е златна мина и ние я използваме до пълния си потенциал от години.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Малък бизнес

Интернет обуславя лесното започване на бизнес. Всеки може да открие малък сайт за е-търговия или консултантски бизнес. Това което може да ви открои от останалите е подход, маркетинг, брандинг и използвани технологии.

УЕБ ДИЗАЙН

Качественият дизайн изгледа добре и работи перфектно

Перфектния уеб сайт трябва да изглежда фантастично. Това означава изчистен, атрактивен и модерен дизайн без да се превръща в кич. В същото време функионалността му трябва а е семпла и елегантна.

Звучи като висока топка, нали? Не се притеснявайте, имаме много опит в създаването на сайтове отговарящи на всички изисквания, които поставят малкия бизнес в потребителското полезрение.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Без цялостна дигитална маркетингова стратегия, бихте били като магазин без витрина. Разбира се, някои хора може да знаят, че сте там, но мнозинството ще ви пропусне.

С единна комбинация от оптимизация за търсещи машини, PPC и маркетинг на социални медии, ние ще можем да избутаме малкия ви бизнес пред останалите и да ви позволим наистина да намалите конкуренцията.

Чрез създаване на унифицирана кампания посредством сайт, SEO, дигитален маркетинг и социални медии ние можем да постигнем топ Google резултати, разпознаваемост на бранда и признанието, което заслужавате.