ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

С толкова много и различни електронни магазини на пазара, Вие искате да сте сигурни, че вашият наистина ще се откроява. От брандинг, дизайн, и маркетинг, ние ще Ви помогнем при изграждането и популяризирането на електронен магазин, с който да застанете начело във Вашата ниша.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ

Стратегия

Избирането на правилната стратегия за Вашият електорнен магазин е изключително важно. Винаги има нужда от унифициран, количествен подход с измерими резултати. Ще ви помогнем да разработите стратегия, която Ви позволява да зипреварите конкуренцията.

Бранд идентичност

Идентичността на марката е от решаващо значение за всички видове индустрии, но най-голямо е то в електронната търговия. Днес трудността не идва от това да продадете нещо на някого, а да го накарате да го закупи точно от Вас. Това означава, че марката, Ви трябва да е утвърдена и да вдъхва доверие. Чрез последователно и ефективно представяне, популяризиране и усъвършенстване на вашата марка, ние можем да помогнем да развиете новостздаденият бизнес в лидер в индустрията си.

Адаптивен дизайн

В днешно време хората не пазаруват от едно място или едно устройство. Те имат свободата да поръчват в движение използвайи огромен набор от телефони, таблети и всякака електроника. Това поражда нуждата от дизайн адаптиращ се, както към интернет скоростта, така и към размерите и особеностите на екраните. Именно, заради това адаптивният дизайн е основа за успешно изграждане на електронен магазин.

Реклама в Е-търговията

Когато става въпрос за набиране и управление на клиентска база, най-ефективният начин са стратегическите промоции и реклами. От e-мейл кампании до намаления и подаръци ние ще помогнем при изграждането на успешна стратегия дажаща реални резултати и реализираща печалби.

Растежът започва тук. Запазете си час за безплатна консултация.

Разработване

Онлайн продажбите са изключително различна концепция от конвенциналният тип търговия, с който сме свикнали. Създаването на перфектен уеб магазин, често е по-трудно дори от създаването на физически такъв, особено ако имате желание той да изпъкне пред другите. Именно заради това, Вие имате нужда от агенция разполагаща със специалисти в дизайн и маркетинг сферата предлагащи балансирани решения за създаването на иделното средство за ектронна търговия.

ДИЗАЙН

Трябва вашият продукт и вашият магазин да са с еднакъв дизайн, като това се отнася и за вашият сайт.

Част от гениалността на дизайна на уеб сайт е, че тя ни позволява да създадем идеалния сайт за Вашия бизнес модел. Можем да създадем идеалният инструмент за продажба на вашите стоки. По същия начин както интериорен дизайнер би наредил интериора на магазина, ние ще изградим идеалния сайт, с разликата, че онлайн има по-малко ограничения.

С вашите желания, ние ще създадем не само сайт, който отговаря на всичките изисквания, но и ще изглежда и работи перфектно и достойно за Вашият бранд.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Всеки се допитва до Google. Без дигитален маркетинг ще откриете себе си на страница 36 от търсенето с нулевa посещаемост.

Качественият дигитален маркетинг може да ви извади от дълбините на търсенията и да постави страницата на топ позиции при търсене, но нека не спираме до тук.

С опции като платени търсения (PPC), което позволява да насочвате рекламите си и да преобразувате потенциални в редовни клиенти, социалните медии позволяващи достигането на милиони потребители, дигиталният маркетинг ще гарантира, че новият и перфектно изглеждащ сайт няма да остане незабелязан.